GRATIS afklarende samtale

Jeg tilbyder en GRATIS online/telefonisk afklarende samtale på ca. 30 minutter for at give dig en forståelse af, hvad energi healing er, vurder din situation og svare på eventuelle spørgsmål. 

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse, du længes efter.

Måneds programmer

Begge forløb er designet til at håndtere kroniske helbredstilstande og begrænsende følelsesmæssige problemer. Forløbene er tilpasset den enkelte og udvikler sig løbende efter dine specifikke behov så det giver dig varig transformation og fornyet livskraft.

Jeg bruger forskellige energihealingsteknikker som Emotion Code, Body Code,  Belief Code og Global Energy Method for at finde og løse de underliggende årsager til dine fysiske og følelsesmæssige problemer.

Ved at kombinere gammel visdom med moderne viden skaber vi en varig transformation og fornyet livskraft.

Typisk 6 sessioner pr. måned med løbende support.

Sessionerne gennemføres gennem fjernhealing, hvilket i bund og grund betyder, at jeg som behandler træder til i stedet for dig. Du behøver ikke at være til rådighed under sessionen, og afstand er ikke en faktor.Sessionerne svarer til forbøn. Jeg træder i dit sted og beder Universet/Gud om at identificere de grundlæggende årsager til problemerne. Healingen kommer fra Universet/Gud og din underbevidsthed. 

Indeholder identifikation og frigørelse af:

Indeholder afbalancering eller erstatning af

Sundheds transformations og følelsesmæssigt frigørelses forløb

Dette sundheds transformations forløb er skabt til dig som har udfordringer med  kroniske og genstridige helbredstilstande:

Jeg forstår, hvor vigtigt det er at have en omfattende og skræddersyet tilgang til kroniske helbredsproblemer for at opnå permanente løsninger.

Derfor har jeg udviklet et sundheds transformations forløb, der tilbyder en holistisk healingoplevelse.

Dette forløb anerkender den dybe sammenhæng mellem sind, krop og sjæl og arbejder med alle disse aspekter for at skabe en helhedsorienteret forbedring af dit velbefindende.

Dette følelsesmæssigt frigørelses forløb er skabt for dig som lider af stress, tidligere negative oplevelser (traumer) og angst:

Dette program er designet til at hjælpe dig med at forløse komplekse negative følesesmæssige ubalancer og opbygge en dyb indre fred, glæde og styrke.

Hvert forløb er omhyggeligt sammensat for at adressere de skjulte årsager til følelsesmæssige lidelser og fremme det overordnede velvære.

Dette forløb anerkender den dybe sammenhæng mellem sind, krop og sjæl og arbejder med alle disse aspekter for at skabe en helhedsorienteret forbedring af dit velbefindende.

Ny til Energi Healing?

Book en GRATIS afklarende samtale

Som en passioneret og erfaren healer igennem 30 år, elsker jeg  at hjælpe kvinder som kæmper med udfordringer som traumer, depression og angst.

Ved at bruge forskellige energihealingsteknikker, såsom den powerfulde Global Energy Method, Emotion Code og Body Code, er jeg i stand til at finde frem til den underliggende årsag til dine udfodringer og forløse de negative følelser samt overbevisninger, der kan holde dig tilbage fra at leve det liv, du virkelig ønsker.

For at sikre mig, at jeg fuldt ud forstår din unikke situation, og hvordan jeg bedst kan støtte dig, tilbyder jeg et GRATIS afklarende opkald – enten over telefonen eller online – hvor vi kan diskutere dine behov og bekymringer og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Lad mig hjælpe dig med at transformere dit liv så du kan overvinde de udfordringer, der holder dig tilbage.

Gå ikke glip af nyhedsbrevet med gode tilbud, aktuelle blogindlæg og GRATIS Masterclasses

TESTIMONIALS

Anne-Marie Andersen Designer

Jeg er simpelthen bare så glad og taknemmelig for din hjælp. Jeg sender dig ofte en kærlig tanke. Jeg har været smertefri siden vores sidste kontakt – det er et mirakel.  Jeg er dybt taknemmelig over det du gav mig. Du fortjener så meget ros Jeg elsker din personlighed og ved hvor dygtig du er.  Jeg er dybt taknemmelig over det du gav mig.

Ragna Søndergaard Mindre stress bedre søvn

Tak for forløbet med healing. Det er fantastisk hvad forløbet har gjort for og med mig. Mit stress niveau er faldet og endnu bedre har jeg fået en bedre søvn. Før forløbet var jeg vågen mange gange hver nat og var hele tiden træt. Nu er min nattesøvn blevet meget bedre og dermed er energien om dagen blevet bedre end før jeg fik stress. TAK.

Intuition.
Pernille Nilsson Coach

Helt ærligt, så troede jeg måske ikke rigtig det ville vække noget. Men jeg fik sådan tårer i øjnene da jeg læste det du skrev. Og så ved jeg det er noget der betyder noget for mig, ringer noget i mig Af hjertet tak for dig 🙏

Ellie Vixie Energy Healer

Skelsættende! Da vi først begyndte at arbejde med Sofi, kæmpede min datter (19 år) med symptomer på eksekutiv dysfunktion: ude af stand til at udføre opgaver, som hun gerne ville udføre, og ude af stand til at følge med i livets gøremål som oprydning og tøjvask. Efter blot et par sessioner bemærkede vi en markant forbedring! Min datter var i stand til at få ordnet og gjort rent på sit værelse, og hun har fulgt med mht. vasketøj med meget mindre modstand end hun plejer.. Det er utroligt at se den ændring, der sker i hendes evne til at få tingene gjort. Hun er meget gladere nu, hvor hun ikke kæmper i sig selv længere. Vi er så taknemmelige for Sofis arbejde!

Janeki Vyas Energy Healer

Jeg havde en kort session med Sofi, som var meget dejlig. Jeg nød, hvordan hun brugte sin naturlige intuition med sine energi healings metoder til at hjælpe mig med at heale nogle traumer, jeg ikke var klar over jeg havde. Allerede næste dag oplevede jeg, at jeg var enthusiastic, venlig og bedre i stand til at håndtere almindelige problemer med en rolig og venlig attitude. Transformerende, jeg råder dig til at forkæle dig selv med energi healing.

B. DeMaria Organist

Det har været fantastisk at arbejde med Sofi. Hendes sessioner om rigdom og overflod er fantastiske - jeg føler mig fyldt med energi, nu da mine penge blokeringer er fjernet. Denne uge har jeg øget min indtjening betydeligt. Jeg føler Sofis opmuntring og støtte i hver session. Jeg er meget taknemmelig, og det er en ære at anbefale hendes ydelser.

Forløsning af traume væg, energi healing, få dit liv tilbage.
Christina Taabbel Bækgaard Spirituel mentor

Sofi er super skarp i hendes healinger. Jeg har oplevet stor transformation og mærker en indre frihed. Hun er kompetent og en kvinde der KAN hendes healingsmetoder. Er vild med hendes mange års erfaring. Hun er fremtidens healer.

Forløsning af fysisk traume med energi healing.
Annabelle K. Coach

Sofi er fantastisk! Jeg har arbejdet med hende regelmæssigt i et stykke tid, og vi arbejder på det, der kommer op. Én ting var en lændeskade, der forårsagede en masse smerter og besvær med at bevæge sig let. Det var helt væk efter to sessioner. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun laver. Tak, Sofi!

Sophia W Spiritual Master

Jeg var for nylig et meget turbulent sted med meget lidt klarhed efter et brud. Sofi lavede en fjernbetjening G.E.M. session for mig, næsten uden baggrundsinformation om mit problem, og alligevel var de ting, som hun fandt, og omprogrammerede, spot on... og det hjalp mig til at finde noget klarhed og fred, som jeg desperat ledte efter. Efter sessionen vidste jeg, at jeg havde fået nogle meget gamle kerneproblemer frigivet og generelt følt jeg mig mere jordet og i stand til at klare min situation. Jeg vil varmt anbefale denne metode og hende som healer og jeg ser frem til at arbejde mere med Sofi i fremtiden. Mange tak!"

Ole W Pensionist

Jeg kom til Sofi på grund af stærke smerter i mit venstre knæ. Jeg havde fået konstateret slidgigt for nogle år tilbage, og jeg måtte tage meget stærke smertestillende medicin flere gange dagligt. Efter et par sessioner kunne jeg droppe de stærke smertestillende, og nu tager jeg kun milde smertestillende om aftenen. Jeg ved, at Sofi vil klare at få min knæ endnu bedre. Jeg er taknemmelig for hendes hjælp.

Feeling happy and free
Vibeke Practitioner

Efter at min traume væg er forløst oplever jeg at jeg er mere stabil følelsesmæssigt og jeg bliver ikke sådan "slået" ud/ vender tingene indad som tidligere. Oplever at jeg er i livet på en lettere måde. Mange tak for din hjælp!

Beautiful seascape.
Susanne Skov Pensionist

Review TextFra dybt i mit hjerte, Tusind tak for dig og tak for den rejse du har taget mig med på. Den grounding, fred og ro, som jeg har fået er helt ubeskrivelig, jeg har søgt den i så mange år. Nu føler jeg at have fået et fundament, som jeg kan finde tilbage til igen, uanset hvad der sker. Jeg har derfor også fået overskuddet til at mærke glæden og kærligheden til livet og til mine medmennesker. Jeg ved glæden altid vil være der, og det skal ingen få lov at tage fra mig igen. Jeg har også fået en, meget bedre hverdag i mit ægteskab, mere enkel og ubesværet.

Crystal Healing Therapy with White Selenite Crystal Wand
K.L. Arbejder

Sofi har behandlet min søn, som led af dyb depression, da han startede i gymnasiet. Han kunne hverken klare skole eller dagligdagens opgaver og følte stor håbløshed. Medicin hjalp ikke, men efter behandlingen hos Sofi er han fri for depression, klar til at starte HF, og udvikler sig positivt. Jeg er dybt taknemmelig og kan varmt anbefale Sofi til andre ❤.

Skal vi ta' en snak!

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse du længes efter.

Copyright © 2023 Sofi Sommer