Klient udtalelser

Mine muskelsmerter og madvare reaktioner blev bedre efter kun et par sessioner, faktisk har jeg ikke haft ondt i musklerne siden. Mine hud-reaktioner er også blevet bedre, jeg får feks. ikke længere de kløende knopper på hænderne, som jeg plejer at få, og det er fantastisk da de ofte blev til sår. Så alt i alt har behandlingen haft virkelig god effekt, og større effekt end jeg troede mulig, når man tænker på at dette er ting jeg har gået med i længere tid. Før havde jeg spændinger som sommetider kunne give hovedpine, men det er helt væk nu, og der er kun ganske lidt spænding tilbage i skulderen. Dette er virkelig imponerende, når man tænker på hvor mange år jeg har haft det, og hvor mange ting jeg har prøvet, for at få løst op for det. Så jeg vil på det varmeste anbefale Sofi, hun kan virkelig noget!
Susanna
Mange tak for de behandlinger jeg har modtaget hos dig. Der er nu gået noget tid og jeg kan konstatere, at mit reaktionsmønster har ændret sig. Jeg blev bl.a. behandlet for PTSD og fik fjernet min "hjertemur". Mht PTSD så oplever jeg ikke længere, at jeg i uhåndterlige situationer, som tidligere bliver rystende nervøs. Min "hjertemur" er ligeledes blevet nedbrudt og det har resulteret i en gladere energi og udstråling både ifht migselv men også min omverden. Mange tak for nu. Jeg vil helt klart vende tilbage efter behov.
Birgitte
Helt ærligt, så troede jeg måske ikke rigtig det ville vække noget. Men jeg fik sådan tårer i øjnene da jeg læste det du skrev. Og så ved jeg det er noget der betyder noget for mig, ringer
Pernille Nilsson
Wow, hvor er det spot on ... Tusind tak, jeg har følt en helt anderledes energi idag 🤩
B. Silla Søndergaard
Sofi Sommer ❤️ Jeg kan relatere til det hele, så 1000 tak for at fjerne.
Annie Jørgensen
Sofi Sommer - tak 🙏🙏det er ramt meget spot on Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen fri for de blokeringer og føler allerede en form for lethed, jeg ikke har mærket længe💕
Lone Hauge
Anne-Marie Andersen

Jeg er simpelthen bare så glad og taknemmelig for din hjælp. Jeg sender dig ofte en kærlig tanke. Jeg har været smertefri siden vores sidste kontakt – det er et mirakel.  Jeg er dybt taknemmelig over det du gav mig. Du fortjener så meget ros Jeg elsker din personlighed og ved hvor dygtig du er.  Jeg er dybt taknemmelig over det du gav mig.

Maria F. Smidt

Det har været et helt fantastisk forløb jeg har gennemgået hos Sofi. Jeg følte mig virkelig tryg og i gode hænder gennem sessionerne. Der gik ikke ret lang tid før Sofi “ fik fat i” gamle mønstre, blokeringer og andet “skrammel” som jeg tydeligt kunne fornemme havde en sammenhæng med de udfordringer jeg havde valgt at søge hjælp til. Jeg kan næsten ikke beskrive med ord, hvilken frihed og hvilket overskud det har givet! Tak Sofi! En kæmpe befrielse! Jeg kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Sofi, hvis du har brug for at få hjælp til at slippe ting/ vaner der ikke længere tjener dig!

Ragna Søndergaard

Tak for forløbet med healing. Det er fantastisk hvad forløbet har gjort for og med mig. Mit stress niveau er faldet og endnu bedre har jeg fået en bedre søvn. Før forløbet var jeg vågen mange gange hver nat og var hele tiden træt. Nu er min nattesøvn blevet meget bedre og dermed er energien om dagen blevet bedre end før jeg fik stress. TAK.

B. DeMaria

At arbejde med Sofi har været fantastisk. Hendes sessioner om ABUNDANCE er forbløffende - jeg mærker enorme energiskift, efterhånden som blokeringerne fjernes. I denne uge har jeg øget min forretningsindkomst markant. Jeg føler Sofis opmuntring og støtte ved hver eneste session. Jeg er så taknemmelig, og det er en ære at anbefale hendes.

Penge overflod forløb

Forløb med personlige online, telefoniske eller på e-mail sessioner, meditation og sjælehealing. Kan betales over 3 gange Kr. 9777,-

Harmonisk parforhold forløb

Forløb med personlige online, telefoniske eller på e-mail sessioner, meditation og sjælehealing. Kan betales over 3 gange Kr. 9777,-

Pleaser menetalitet forløb

Forløb med personlige online, telefoniske eller på e-mail sessioner, meditation og sjælehealing. Kan betales over 3 gange Kr. 9777,-

Åbningstider

Alle mennesker fortjener at have det godt

Sessioner er online, pr. telefon eller på e-mail.

Mandag - fredag

10.00 – 17.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Jeg inviterer dig til en snak!

En opklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse du længes efter.

Menu

Transformations Healing

Transformations healing fjerner de ubalancer, der kan forhindre din krop i at hele, så den kan genoprette balance, vitalitet og velvære på alle niveauer.” Kroppen har den fantastiske evne til at helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser. Alt er muligt.

Copyright © 2023 Sofi Sommer