Om Sofi Sommer

Om mig

Derfor elsker jeg at arbejde med energi healing

Jeg startede selv min rejse i personlig udvikling i 1992, da jeg besøgte en healer for første gang. Det var en fantastisk oplevelse, jeg græd mig igennem det meste af sessionen men gik derfra med Louise Hays bog “Helbred dit liv” under armen og et smil på læben. Jeg følte jeg var uovervindelig og kunne klare hele verden. 

Det er nu blevet til over 30 år med healing og personlig udvikling, kurser og uddannelser indenfor det spirituelle og jeg elsker hvert minut i denne vidunderlige verden.

Min passion for healing og den spirituelle verden bruger jeg nu til at hjælpe andre.  Jeg har uddannet mig i flere forskellige amerikanske healingsmetoder såsom Global Energy Method, Emotion Code, Body Code og PSYCH-K. Senest i den FANTASTISKE Global Energy Method forkortet GEM. Jeg elsker at metoderne er simple og ekstremt effektive, så mine klienter oplever permanente resultater.

Noget af det mine klienter elsker allermest ved denne her form for energi healing er; at jeg udfører alle de tunge løft, jeg gør det meste af arbejdet – de behøver ikke at tale om hvad der er sket i fortiden eller forsøge at analysere eller genopleve det.

Og alt hvad jeg gør, kan udføres på afstand, så du kan sidde på den anden side af kloden og stadig modtage healing. I princippet behøver vi ikke engang se hinanden i et online møde, det kan også klares pr. e-mail.

Års erfaring
0 +
Sessioner
0 +
Positive tilbagemeldninger
0 %
Helt ærligt, så troede jeg måske ikke rigtig det ville vække noget. Men jeg fik sådan tårer i øjnene da jeg læste det du skrev. Og så ved jeg det er noget der betyder noget for mig, ringer
Pernille Nilsson
Wow, hvor er det spot on ... Tusind tak, jeg har følt en helt anderledes energi idag 🤩
B. Silla Søndergaard
Sofi Sommer ❤️ Jeg kan relatere til det hele, så 1000 tak for at fjerne.
Annie Jørgensen
Sofi Sommer - tak 🙏🙏det er ramt meget spot on Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen fri for de blokeringer og føler allerede en form for lethed, jeg ikke har mærket længe💕
Lone Hauge

Min Vision

Alle mennesker fortjener at have det godt

Jeg er specialiseret i at hjælpe dig med at forløse blokeringer og svære problemer som du måske har kæmpet med, i årevis. Med Emotionskoden, The Body Code og GEM metoderne identificer og fjerner jeg energetiske ubalancer som kan være den grundlæggende årsag til skadelig følelsesmæssig bagage, der skaber tvivl, usikkerhed, smerte, stress og eventuel sygdom, så du kan finde din egen styrke, ro og klarhed, øge dine følelser af glædeog overflod, samt slippe frygt, smerte, angst, depression og meget mere.

Jeg tilbyder en GRATIS online/telefonisk afklarende samtale på ca. 30 minutter for at give dig en forståelse af, hvad energi healing er, vurder din situation og svare på eventuelle spørgsmål. 

Jeg vil fortælle dig om de metoder jeg bruger og hvordan jeg finder frem til energetiske ubalancer.

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse, du længes efter.

Gå ikke glip af nyhedsbrevet med gode tilbud, aktuelle blogindlæg og GRATIS Masterclasses

Menu

Skal vi ta' en snak!

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse du længes efter.

Copyright © 2023 Sofi Sommer