Gave til dig!

GRATIS E-BOG: Fra pleaser gen til power house

Du siger ja til noget, du virkelig ikke har lyst til at gøre, bare for at gøre andre glade eller få dem til at kunne lide dig.

Den bedste måde at mindske behovet for godkendelse fra andre, er at begynde med at arbejde på at elske dig selv og øge dit selvværd.

Som udgangspunkt skriv alle de ting ned som du elsker eller kan lide ved dig selv. Målet til at starte med er mindst ti ting som du kan lide ved dig selv derefter kan du altid vende tilbage til listen og tilføje andre ting, regelmæssigt.

Og så begynd at behandle dig selv som du ville behandle en du elsker eller en virkelig god ven.

Find eventuelt nogle rolle modeller, mennesker der elsker og acceptere sig selv som den de er. Kopier deres adfærd indtil det bliver din egen.

Find flere gode råd og ideer i bogen. God fornøjelse!

Sofi Sommer

Energi Healer

Wow, hvor er det spot on … Tusind tak, jeg har følt en helt anderledes energi i dag 🤩
B. Silla Søndergaard
4.5/5

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse du længes efter.

Åbningstider

Alle mennesker fortjener at have det godt

Sessioner er online, pr. telefon eller på e-mail.

Mandag - fredag

10.00 – 17.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Gå ikke glip af nyhedsbrevet med gode tilbud, aktuelle blogindlæg og GRATIS Masterclasses

Adresse

Transformations Healing

Transformations healing fjerner de ubalancer, der kan forhindre din krop i at hele, så den kan genoprette balance, vitalitet og velvære på alle niveauer.” Kroppen har den fantastiske evne til at helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser. Alt er muligt.

Menu

Skal vi ta' en snak!

En afklarende samtale er en fantastisk måde at udforske og finde ud af, om healing kan give dig den glæde og lettelse du længes efter.

Copyright © 2023 Sofi Sommer